Access Bars® kezelés

Access Bars® kezelés

Az Acces Consciousness első lépése az Acces Bars®. Ez egy nagyszerű és egyedülálló technika, melynek

Az Acces Consciousness első lépése az Acces Bars®. Ez egy nagyszerű és egyedülálló technika, melynek segítségével ki tudod tágítani a tudatosságod, a saját magad által húzott falak elkezdenek leomlani.

Tudtad, hogy a Bars kezelés segítségével erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy a befogadásra, az örömre, a gyógyulásra? Minden, eddig elhitt, látott, hallott vagy tapasztalt dolog ott van az elmédben. Úgy őrzöd, mint ahogyan a számítógép merevlemeze őrzi az adatokat. A Bar-ok futtatása azonban lehetővé teszi, hogy a hibás adatok törlődjenek, a program simán fusson. Mindazokról a területekről képes feloldani a korlátokat, ahol előrejutást, változást szeretnél.

Te mire vágysz? Szeretnél kreatívabb lenni, örülni, hangosan nevetni végre és szabadon táncolni az esőben? Szeretnél egészséges, ruganyos testet? Esetleg több pénzt, s vele könnyebb életet? Mindazt megkaphatod, amint hajlandó vagy befogadni! Hallottad már biztosan, hogy minden választás kérdése. Választhatod, hogy maradsz a régi, korlátozó sémáid között, vagy választhatod a szabadságot, a boldogságot, egészséget.

Hogyan?

Van 32 pont a fejünkön, melyek gyengéd érintésével futtathatók a programok. Mélységes mély relaxációba vezet el, melyből egy sokkal éberebb, és tudatosabb jelenbe érkezel. Kitágultabb figyelemmel befogadóvá válsz a lehetőségeidre, olyan életet teremthetsz magadnak, amilyet valóban szeretnél. Az lehetsz általa, aki valóban vagy!

Kényelmesen, masszázs ágyon pihenve, 60-90 percen keresztül „futtatom a bar-jaidat”. Neked pedig rosszabb esetben egy kellemes fej-masszázsban lesz részed, legjobb esetben pedig az egész életedet megváltoztatja.

Kész vagy a változásra? Választod?