Hogyan ragyoghatnál úgy, mint Marylin Monroe?

Hogyan ragyoghatnál úgy, mint Marylin Monroe?

Kezelés a ragyogó arcbőrért és Testért

Belső szépséged megújulhat, ha hagyod!

A Facelift kezelés egy olyan stresszoldó folyamat, mely a belső görcsök és fix, régóta nem változó nézőpontok –ezek azok, melyek általában gátolják az életed áramlását,- elengedését teszi lehetővé.

Ahogy mindenki, így Te is biztosan rengeteg ítélkezést, előítéletet kapcsoltál már a testedhez, az idősödéshez, a saját szépségedhez. Az ítélkezés azonban benne tart egy állapotban! Ez a módszer energetikai táplálást ad az egész szervezetednek, és a kezelés alatt felfrissülsz, megpihensz, megfiatalodsz. A változás nem csupán az arcon, hanem egész tested és lelked, egész lényed állapotán érezhető lesz majd. A kezelésnek akkor van hosszú távon is megmaradó hatása, ha kúraszerűen alkalmazzuk. Ez legalább 10 kezelést jelent.

Milyen esetekben javasolt a kezelés:

  • Tónusjavító, lifting kezelésként alkalmazva,
  • Ránctalanítás-feszesítés, mely azonnal látható,
  • Arc, nyak, dekoltázs megereszkedett bőrének kezelése,
  • Szemkörnyék, szem alatt táskák emelése,
  • Toka kezelés,
  • Nyugtatja az arc, illetve annak a testrésznek az idegpályáit, ahol a kezelés történik, hiszen nem csak arcon lehet alkalmazni!

Fontos megjegyezni, hogy a kezeléssel elérhető eredmények egyéni adottság függvényei, és az optimális és tartós eredmények eléréséhez miden esetben kezelés-sorozatra van szükség. A szükséges kezelések száma egyénenként változó.