Magamról

Orsolyák Györgyinek hívnak, Shiatsu és svédmasszőrként, azon kívül Acces Bars kezelőként dolgozom, fennmaradó időben pedig, nem mellesleg négy gyermek édesanyja vagyok.

11 évvel ezelőtt találtam rá egy Shiatsu Alaptanfolyamra, és azonnal elvarázsolódtam. Tanulmányaimat folytatva a Nemzetközi Shiatsu Iskolában megismerkedtem a Hagyományos Kínai Gyógyászat alapjaival, elsajátítottam a teljes testet érintő Shiatsu kezelést, megismerkedtem a meridiánok egész testet átfogó rendszerével. Majd a mesterképzés során a Cranio-szakrális terápiával, és az Oszteopátia egyes elemeivel, később a fasciák, (izompólyák) oldásával, és egy speciális fascia-masszázzsal. Ezeket a kezeléseimben ötvözve ma már hatékony segítséggel tudok szolgálni a hozzám fordulóknak.

Minden választott utam az önismeretben vezet előre, így van ez Shiatsuval is. Nem pusztán egy test-kezelésről van szó, mely a biológiai, egészségi állapottal foglalkozik. A meridiánokon lévő akupresszúrás pontok a pszichikai erőnlétre is hatással vannak, egy-egy kezelés jelentősen befolyásolja lelki életünket. A kezelés az autonóm idegrendszerre hat, paraszimpatikus állapotot hozva létre, mely előfeltétele a gyógyulás létrejöttének. Ebben az ellazult állapotban olyan mély energetikai változások is létrejönnek a kezelés során, melyek felismerésekhez, onnan pedig változásokhoz juttatnak el bennünket, így lesznek hatással az életünk vezetésében.

Nagy szerepe van a jelen idejű tudatosságnak, az intuíciónak, a spontaneitásnak és a szándék mentességnek a kezelésekben. Ezek alapján érzékelhetjük, hogy a kezelést nem egy előre meghatározott koreográfia szerint hajtom végre, hanem egy folytonosan megújuló áramlásba kerülök a partnerrel (a Shiatsu szemléletében: a páciens). Ebben az áramlásban, és megváltozott tudatosságban, figyelemben, elmélyedésben jön létre a testi-lelki megújuláshoz vezető kezelés.

Az energetikai egyensúly helyreállítása természetesen nem csak a lelki állapotunkra van jó hatással, hanem fizikai közérzetünkre is. Így mozgásszervi panaszok esetében, egy fájó derék, hát, medence, váll kezelésekor is hatékony segítséget tudok nyújtani.

Külön említem a várandósság alatti kezeléseket, melyek eredményesen enyhítik az ilyenkor jelentkező panaszokat: kimerültség, hányinger, medence és derékfájdalmak, ödémásodás, stb. A kezelést a normál lefolyású várandósság teljes ideje alatt lehet alkalmazni.

Új és igazán dinamikus fordulópontot jelent számomra egy mélyen relaxáló, igazán stresszoldó technika: az Acces Bars® kezelés alkalmazása. Új kapukat nyit meg a tudatosság felé, örömteli, és könnyed módszer, mely a munkában elfáradt elme és test valódi orvossága.

Mindkét módszert, technikát tiszta szívvel ajánlom vendégeimnek. Azonban nem győzöm hangsúlyozni, hogy a gyógyulás kulcsa minden esetben a gyógyulni vágyónál van. Tapasztalatom és tudásom szerint a segítő dolga az, hogy teljes figyelmével és jelen-létével támogatást nyújtson, s ennek segítségével tud megszületni a kívánt eredmény.

Szakértelem, készségek

Svédmasszázs
Shiatsu masszázs
Access Bar® kezelés
Kismama masszázs