Svéd masszázs

Svéd masszázs

A svédmasszázst azoknak ajánlom, akik stresszes életvitelt folytatnak, hát és derékfájással küzdenek

A svédmasszázst azoknak ajánlom, akik stresszes életvitelt folytatnak, hát és derékfájással küzdenek, akár életkorukból, akár munkavégzésükből adódóan, vagy éppen azért, mert sokat hordozzák magukon kicsi gyermeküket, vagy egyszerűen egy jóleső lazításra vágynak hosszú napjuk végeztével.

A legközismertebb nyugati masszázsfajta, s már az ókori kultúrákban is közkedvelt volt fájdalomcsillapító, frissítő hatásának köszönhetően

Azok az emberek, akik rendszeresen eljárnak masszőrhöz, észrevehetik magukon, hogy izomsérüléseikből hamarabb gyógyulnak, izomzatuk lazábbá, erőteljesebbé válik, rugalmasságuk, teljesítőképességük növekszik. A kifáradt izom gyorsabban regenerálódik, az állóképesség pedig javul.

Mivel sokak számára, stresszes életvitelükből adódóan nehéz ellazulni, megpihenni, ezért a stressznek idővel látható fizikai tünetei lesznek.

A terápiában alkalmazott masszázs hosszútávon csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre, hiszen a kezelés alatt a paraszimpatikus idegrendszer kapcsol be, és feloldja az izmok akaratlan feszülését. A gyógyító folyamatok csak ebben az ellazult, mélyen relaxált állapotban tudnak beindulni, és ennek az állapotnak köszönhetően éjszaka képessé válunk a mély, pihentető alvásra is, mely a jó közérzet egyik alapvető feltétele.

A masszázst rendszeresen igénybe vevők stresszre adott válaszreakciója nagy mértékben csökken.

Fontos megemlíteni kiváló bőr regeneráló hatását, mert az aroma olajokkal végzett svédmasszázs kitágítja a bőr kapilláris ereit, ezzel felgyorsítja a méreganyagok távozását a testből, miközben a fokozott vérkeringés elősegíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését.

Kinek ajánlom a svéd masszázst?

  • Azoknak, akik sok időt töltenek egy helyben, ülő- vagy állómunkát végezve,

  • akik derék, hát, váll, vagy végtag fájdalommal küzdenek,

  • rossz testtartás esetén,

  • stresszes életvitelnél,

  • alvásproblémák jelentkezésekor,

  • méregtelenítési folyamatban,

  • minden mozgásszervi megbetegedés esetében;>

Várom szeretettel felfrissülésre, ellazulásra vágyó kedves vendégeimet!